dimarts, 12 d’abril de 2016

Mojete d'albergínies






Ingredients.

-2 Albergínies mitjanes
-1 Pebrot vermell
-1 Ceba gran
-4 Tomàquets madurs
-4 Grans d'all
-1 Cullerada de comins mòlts
-oli d'oliva verge
-sal
-pebre

Quan vaig veure aquesta recepta al Bloc Lola en la cocina de seguida la vaig voler fer-la per que de ben segur que a casa els agradaria molt, i esta feta amb ingredients de temporada que segur tenim a la nostra nevera.
El Diumenge vaig fer aquest plat com a entrant ja que després havia fet una fideua.
Amb aquestes quantitats no surt un plat molt gran, però omple molt per que s'ha d'acompanyar amb pa, us asseguro que aquesta deliciós.
El Dilluns al matí de camí a l'escola em va dir el Aniol: Mama, com es diu això tan bo que vam menjar ahir? el pots tornar fer?
Del Bloc:Lola en la cocina

Primer pelem les albergínies, les tallem a trossos petits, posem sal i les deixem en un escorredor deixin anar líquid, així ens assegurem que no ens quedaran amargues.
Tallem a trossos petits el pebrots i les ceba.
Escaldem els tomàquets i els traiem la pell i les llavors.
Posem en una paella oli, quan estigui calent hi posem les albergínies, el pebrot i la ceba, el tapem i ho deixem cour fins a mitja cocció , tot seguit afegim els tomàquets i els deixem coure fins que han perdut tot el seu líquid.
Per últim, ja quan ho tinguem a punt hi afegim els alls picats amb el comí, una mica de sal i pebre, i ho deixem cuinar uns minuts més.
A punt per menjar temperat o calent, acompanyat d'un bon pa de pagès.....si el trobeu, que és ben difícil !!!!