diumenge, 3 d’abril del 2016

Lamingtons


Aquests pastissets que són típics Australians deuen el seu nom a Lord Lamington que va ser el governador de Queenslad, Austràlia, entre 1896 i 1901. Mirant per internet he vist que també són típics de Nova Zelanda, 


Ami tot el que porta xocolata i melmelada de maduixa em recorda als Bonys que menjavem quan erem petits, i que ara he vist tornen haver a les botigues, tinc la temptació  de comprar-me un paquet de tres i menjar-me'ls sense respirar, però ja fa temps vaig decidir no menjar bolleria industrial, res que vagi empaquetat.

Aquesta recepta es del blog Patty's cake

Els podem fer més grans o més petits, en forma braç de gitano a pastís, omplir-los amb melmelada de maduixa, o banyar-los amb xocolata amb llet, negre o blanc.


Us donaré un consell per si voleu fer aquest dolç.
Compte amb el coco, pot semblar una tonteria però venen coco ratllat en paquet que és molt sec i no té cap gust.

Cal comprar el coco que tingui aspecte fresc i aroma, això farà que els nostres pastissets quedin deliciosos !!



Ingredients

-150 Grams de farina per bescutis
-50 grams de Maizena
-25 grams de mantega
-4 ous
-150 grams de sucre
-80 ml d'aigua
- Melmelada de maduixa

per a la cobertura

-150 grams de chocolata 70%
-150 ml de nata 35%
-Coco ratllat


Separem els rovells dels ous de les clares.
Muntem les clares a punt de neu, reservem
Posem a bullir l'aigua, retirem del foc i li afegim la mantega, reservem.
Tamisem les farines, reservem.

Batem els rovells fins que ens quedin cremosos, i els anem afegint, a poc a poc el sucre.
Afegim les clares als rovells, a poc a poc batent suaument.
Tot seguit afegim les farines que havíem tamisat, i per últim l'aigua amb la mantega.

Posem la massa en un motlle rectangular.
Si volem que els nostres Lamingtons quedin més alts el motlle ha de ser més petit.

Introduïm el forn calent a 190 graus uns 25 minuts.

Per preparar la cobertura posem a escalfar la nata liquida, quan comença a bullir la retirem del foc i afegim la xocolata trossejada, ho batem bé.

Un cop fora del forn els nostres Lamingtons, i quan estiguin freds, els tallem a parts iguals, els partim en dos i els omplim de melmelada.

Els cobrim amb la xocolata i els empolvorem amb el coco ratllat.
A gaudir d'aquests pastissets tan dolços que ens arriben de tan lluny!!!!







Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Gràcies per seguir aquest Bloc i pels vostres comentaris.
Gracias por seguir este Blog y por vuestros comentarios.