divendres, 3 de novembre de 2017

Cups cakes de Lacasitos, M&M, marshmallow, i xocolata blanca


Aquests cups cakes els vaig fer per vendre a l'escola, per al viatge a Paris de quart d'ESO.

En lloc de posar una cobertura de mantega i sucre els cobreixo amb xocolata, primer per la calor que fa encara i després per que són per als nens i els agraden molt.





Ingredients  (per 14 cup Cakes aprox.)

-180 grams de farina
-3 ous
-200 grams de sucre
-100 ml d'oli sua d'olia o girasol
-20 grams cacau en pols sense sucre
-1' 1/2 culleradeta de llevat en pols
-1 culleradeta d'extracte de vainilla
-120 ml de llet


Per a la cobertura

-Xocolata de cobertura amb llet
-Xocolata blanca per fer les figures de cor i Lego
-M&M
-Lacasitos
-Marshmallow



Barregem en un bol l'oli i el sucre i les ous, un a un.
Tamisem la farina, el cacau i el llevat químic.En els de Cacao, en els de Vainilla, posem 20 grams + de farina i no posem cacao.
Batem fins que estigui cremós, ho podem fer amb la batedora manual, afegim la llet i la vainilla

Repartim la barreja en els motlles dels cupcakes, (no omplir més de la meitat)
Introduïm al forn calent a 180 graus 20 minuts.
Quan els traiem del forn els deixem refredar.

Desfem la xocolata al microones i quan les bases estiguin fredes les pinzellem, posem a sobre les decoracions.
Per fer les decoracions de figures de Lego desfem la xocolata blanca al microones i ho posem en els motlles de Lego i en els motlles de cor, deixem refredar, si volem anar ràpid les fiquem al congelador.
Desmotllem i es col·loquem damunt de les bases.