dijous, 30 de novembre de 2017

Cups cakes amb marietes

Bon dia i bon fred !!
Crec que si fa fred l'ambient és més Nadalenc, No us sembla?
I per vendre a l'escola he enfornat aquests Cups cakes de vainilla amb gotes de xocolata ia sobre els he posat unes marietes fetes amb fondant de coloraines.
A aquests cup cakes no els poso cap crema per sobre, només una mica de xocolata de cobertura, la gràcia està en fer coses delicioses i divertides perquè els comprin els pares i els alumnes, els alumnes de 4º ESO han de marxar a Paris al mes de Juny...


Ingredients  (per 14 cup Cakes aprox.)

-200 grams de farina
-3 ous
-200 grams de sucre
-100 ml d'oli sua d'olia o girasol
-1' 1/2 culleradeta de llevat en pols
-1 culleradeta d'extracte de vainilla
-120 ml de llet
-Gotes de xocolata


Per a la cobertura


-Xocolata de cobertura amb llet
-Fondant de color negre i vermell


Barregem en un bol l'oli i el sucre i les ous, un a un.
Afegim tamisats  la farina, i el llevat 
Batem fins que estigui cremós, ho podem fer amb la batedora manual, afegim la llet i la vainilla, i les gotes de xocolata.

Repartim la barreja en els motlles dels cupcakes, (no omplir més de la meitat)
Introduïm al forn calent a 180 graus 20 minuts.
Quan els traiem del forn els deixem refredar.

Desfem la xocolata al microones i quan les bases estiguin fredes les pinzellem, posem a sobre les decoracions, en aquests les marietes.

Per fer les marietes.

Per fer les marietes he estirat bé el fondant vermell i he tallat cercles amb un cèrcol metàl·lic de cuina.
Amb el mateix cèrcol he separat una part vermella, i he tallat una de la mateixa mida negra.
Perquè veieu com estan fetes us podeu fixar en les fotos, és molt, molt fàcil.
Han quedat molt divertides !!!

Bon cap de setmana !!