dimarts, 14 de novembre de 2017

Pastís de nata, sense forn, en got


Aquesta és la versió del pastís de nata presentat en gotets petits.
Esta igual de bo,..bo... bonissim!!!
Amb aquestes quantitats de ingredients  surten un munt de gots, uns 20 .
Jo només vaig fer 2 de prova per que havia fet el gran per l'aniversari.
Feliç setmana!


Ingredients.

-1 Litre de nata Liquida
-200 Grams de sucre
- 300 grams de formatge cremos, Philadelphia
-2 Sobres de Quallada.

Per a la cobertura

-1/2 pot de mermelada de gerds
-2 Fulles de Gelatina o en pols
-1/2 Paquet de galetes Maria
-50 Grams de Mantega



Posem la nata líquida a escalfar amb el formatge i el sucrei el sobre de qualladaquan comenci a bullir retirem i deixem refredar.

Per fer la cobertura
Posem en remull els fulls de gelatina una estoneta fins que quedin tovesEn una cassola escalfem la melmelada i hi afegim les fulles de gelatina escorregudesli donem una voltes i deixem refredar.

És hora de muntar el Pastís.
Piquem les galetesque quedin gairebé com el pa ratllati hi afegim la mantega fosa.
Ho barregem molt bé i ho posem al fons del got

Posem la barreja de la nata sobre de la de les galetes ia sobre la melmelada amb la gelatinaHo deixem reposar, que refredi i despres a la nevera unes hores.