dimarts, 14 de novembre del 2017

Peça de llom ibèric amb hortalisses i xampinyons


El Diumenge vaig fer aquest llom amb hortalisses per dinar.
Va estar acompanyat de patates al forn, i fesolets.
La meva intenció era fer-ho amb llet de coco però a casa n'hi ha un a qui no li agrada molt, així que ho vaig fer amb ceba, tomàquet, pebrots i xampinyons.
Una recepta molt fàcil que pràcticament es fa sola!


Ingredients.

-Llom ibèric
-tomàquet
-ceba
-all
--pebrot verd
-Xampinyons
-vi ranci
-sal
-Pebre blanca
-oli d'oliva



Salpebrem la carn.
Posem en una cassola oli, quan estigui calent fregim pels costats la peça de porc.
Un cop  daurada afegirem el ceba, el pebrot, els alls, els tomàquets tot tallat petit, li donem unes voltes i posem una mica de vi, el deixem fer uns 35 minuts, donant-li la volta de tant en tant.
En una paella a part amb una mica d'oli fem els xampinyons i quan estan els afegim a la carn.
Els podem afegir directament, però prefereixo fer-los a part.
Jo no he triturat les verdures però es pot fer perquè ens quedi una salsa més fina.
Servim temperat, o calent.






Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Gràcies per seguir aquest Bloc i pels vostres comentaris.
Gracias por seguir este Blog y por vuestros comentarios.