dimarts, 13 de febrer del 2018

Galetes de cors, feliç dia de l'Amor per tothom!!



Bona tarda.
Avui us presento unes galetes, ràpidament...per que les fotos les he fet amb el mòbil, és per si voleu fer alguna cosa per Sant Valentí, nosaltres no ho celebrem però jo he fet aquestes galetes per regalar a l'escola dels meus fills, vam fer la comparsa un mar d'amor i que millor que demostrar amor per les persones que tenen cura, ensenyen i guien als nostres fills !!!
La recepta tan, tan fàcil que la podem fer amb els petits de casa, els encantarà amasar-les i tallar-les amb els motlles de cor.
Feliç dia !!!


Ingredients

-225 grams de farina normal o fluixa
-125 grams de mantega
-1 ou
-essència de toffe o vainilla en pasta
-80 grams de sucre glas

Per començar hem de tenir la mantega a temperatura ambient, no se us acudeixi desfer al microones !!! deixar-la fora de la nevera una bona estona si és hivern i menys temps si és estiu.
Barrejarem la mantega amb la farina, el sucre, l'ou batut i l'essència, ho anem pastant, ho podem fer en una maquina o amb les mans, ens ha de quedar una massa llisa lligada i que no s'enganxa a les mans.
Un cop tinguem la massa la emboliquem en paper film, paper de forn o paper d'alumini i la deixem a la nevera fins que es refredi.
Quan la massa es freda i una mica dura l'estirem bé entre dos papers de forn i amb els talladors fem les formes que més ens agradin.
Si no tenim talladors ho podem fer amb un ganivet o amb un got.
Introduïm les galetes al forn calent a 180 graus uns 12-15 minuts, ja veureu que queden dauradetes.

Feliç dia dels que s'estimen !!!
(Perdonar-me les fotos!!!)

















Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Gràcies per seguir aquest Bloc i pels vostres comentaris.
Gracias por seguir este Blog y por vuestros comentarios.