dimecres, 6 de juny de 2018

Rotllets d'albergínia, ou i tonyina

Bon dia. Com va la setmana?
Darrerament  per aqui esta plovent molt, i encara que ens ha fastiguejat una mica el cap de setmana la veritat és que estic contenta....aviat arribarà la calor aclaparadora i la sequera.

Ahir vaig veure al bloc Food&cakes aquesta recepta, així que aquest matí, molt d'hora, m'he posat a cuinar.
Que mai diguin a casa que cuino sempre el mateix !!

Ingredients

-2 albergínies grans
-2 llaunes de tonyina petites
-4 ous 
-salsa de tomàquet
-orenga
-sal
-pebre


Rentem les albergínies i les tallem al llarg molt fines, les empolvorem amb sal i les deixem reposar en un colador almenys unes dues hores.
Després les eixuguem amb paper absorbent, les posem en una safata de forn i les introduïm al forn calent a 200 graus uns 20 minuts.
Coem els ous fins que estiguin durs, els pelem i els piquem, els barregem amb la tonyina esmicolada, un parell de cullerades de la salsa de tomàquet, sal i pebre.
A cada tall de albergínia posem una mica de la barreja d'ou, tonyina i tomàquet, i enrotllem.
En una safata per forn fem una base de salsa de tomàquet, posem els rotllets a sobre, una mica de formatge ratllat i orenga.
Escalfem al forn uns minuts i llest per servir.