Aquest gelat no és obra meva, ho ha fet Alfons, crec que amb l'ajuda inestimable de la Clàudia.
La condició per entrar en el meu temple, la meva cuina, i practicar les seves arts de gelater és deixar la cuina tal com l'ha trobat, recollida i neteja.
La veritat és que li queden els gelats molt, molt bé, de textura i sabor, a casa estan encantats, i és que quan una cosa li agrada s'esforça a fer-la perfecta.
Ingredients.
-1 Toblerone, en aquest cas utilitzem el de llet, el clàssic
-200 Ml de nata líquida 35%
-4 Cullerades grans de dolç de llet
-250 Ml de llet
-4 Cullerades de sucre invertit (veure la recepta de gelat de regalèssia)
Tallem el Toblerone molt petit, pràcticament triturat, ho barregem amb el dolç de llet, la nata líquida, la llet i el sucre invertit.
Si voleu anar més ràpid el podeu anar barrejat amb la batedora elèctrica tot junt o bé barrejar tots els ingredients, menys el Toblerone batre amb la batedora elétrica i deprés afegir el Toblerone, a gustos.
Fiquem la barreja al congelador.
Si no tenim geladora, ja sabeu, cal anar removent cada 30 minuts, més o menys, perquè ens cristalize i ens quedi més cremós.
Si tenim geladora ho posem al congelador i quan sigui molt fre,no gelat, 1 hora aproximadament, ho posem a la geladora, uns 15 minuts o fins que ens quedi la textura desitjada.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada
Gràcies per seguir aquest Bloc i pels vostres comentaris.
Gracias por seguir este Blog y por vuestros comentarios.