dimecres, 3 d’abril de 2013

Gelat de Toblerone

Aquest gelat no és obra meva, ho ha fet Alfons, crec que amb l'ajuda inestimable de la Clàudia.

La condició per entrar en el meu temple, la meva cuina, i practicar les seves arts de gelater és deixar la cuina tal com l'ha trobat, recollida i neteja.
La veritat és que li queden els gelats molt, molt , de textura i sabor, a casa estan encantats, i és que quan una cosa li agrada s'esforça a fer-la perfecta.



Ingredients.


-1 Toblerone, en aquest cas utilitzem el de llet, el clàssic
-200 Ml de nata líquida 35%
-4 Cullerades grans de dolç de llet
-250 Ml de llet
-4 Cullerades de sucre invertit (veure la recepta de gelat de regalèssia)


Tallem el Toblerone molt petit, pràcticament triturat, ho barregem amb el dolç de llet, la nata líquida, la llet i el sucre invertit.
Si voleu anar més ràpid el podeu anar barrejat amb la batedora elèctrica tot junt o bé barrejar tots els ingredients, menys el Toblerone batre amb la batedora elétrica i deprés afegir el Toblerone, a gustos.
Fiquem la barreja al congelador.
Si no tenim geladora, ja sabeu, cal anar removent cada 30 minuts, més o menys, perquè ens cristalize i ens quedi més cremós.
Si tenim geladora ho posem al congelador i quan sigui molt  fre,no gelat, 1 hora aproximadament, ho posem a la geladora, uns 15 minuts o fins que ens quedi la textura desitjada.