dilluns, 26 de maig de 2014

Croquetes de verdures i pollastre




Aquestes croquetes les he fet ja diverses vegades per aprofitar si ens queda una mica de pollastre que hem fet al forn, per que amb un tros i unes verdures ens queden unes croquetes fantàstiques.
En una altra ocasió els hi vaig posar també una mica de formatge, o podem posar uns trossets de pernil talladet molt petit ....


Ingredients.


-Ceba
-Pebrot vermell
-Pebrot verd
-Pastanaga
-Carabassó
-Pit de Pollastre a l'ast o rostit
-Pa ratllat
-Farina
-Ou
-Oli d’oliva
-Llet
-Sal
-Pebre
-Nou Moscada

(No poso quantitats perquè podeu posar segons els gustos o segons la quantitat de croquetes que vulgueu fer )..
Tallem molt petites totes les verdures.
Les posem en una paella amb una mica d'oli i deixem que es vagin cuinant, hi afegim sal i pebre.
Quan les tenim a punt afegim el pit de pollastre triturat o tallat molt, molt petit, posem farina, donem unes voltes que la farina es cogui i afegim llet, com si fóssim fer canelons, hem d'afegir llet fins que ens quedi una massa fina, consistent però tampoc que sigui molt espessa, pensem que quan es refredi ens quedi consistent.
quan hàgim afegit la llet li posem també una mica de nou moscada.

Deixem la barreja reposar en una safata, millor tapada amb paper film perquè la paret de dalt no se'ns quedi seca.
Quan la massa esta freda formem les croquetes, les passem per farina, ou batut i finalment pa ratllat.
Fregim amb oli calent...llestes!!!