divendres, 16 de maig de 2014

Pastís americà de la Carme. Club de lectura

La lectura és a la ment el que l'exercici al cos". Joseph Addison


Un llibre obert és un cervell que parla; tancat un amic que espera; oblidat, una ànima que perdona; destruït, un cor que plora ". Proverbi hindú.

Un no és el que és pel que escriu, sinó pel que ha llegit ". Jorge Luis BorgesLa lectura no dóna a l'home saviesa; li dóna coneixements ". William Somerset Maugham.Ahir vam tenir la reunió mensual del Club de lectura.
El nostre Club és diferent .. primer per que, a excepció del nostre "moderador" que és el Xavi totes les altres som dones.
Vam tenir 2 homes en el grup, al principi del club, però els dos van deixar de venir.
Una altra de les coses diferents del nostre club és que al final de la reunió, i abans que la Josefa ens faci fora de l'escola .. degustem algun pastís o algunes galetes que alguna de nosaltres hem fet.

Aquest mes era l'aniversari de Carme .. felicitats Carme! i ens va fer aquest meravellós Pastís americà que portava pastanaga i nous, i un frosting .. bonissim ... molt contundent!! molt americà.
De moment no tinc la receptaGràcies a totes i al Xavi per fer que la reunió del club sigui una estona divertida i molt instructiva.La Carme i el Xavi
La Carme repartint pastís...felicitats Carme!

l'Eva fent degustació del pastís.


La resta del club...la Lydia, l'Eva, l'Anna, la Montse i la Roser.