divendres, 23 de maig de 2014

Pastís de formatge fresc

M'agrada provar totes les receptes que trobo de pastís de formatge, i és que m'agrada un pastís de formatge més que cap altre dolç!
Aquesta ha de ser, com a minim la recepta 3.000.000 de pastís de formatge que penjo al blog.
És fàcil, ràpida i li podem posar la cobertura que ens agradi, o cap.
A casa tenia Melmelada de maduixes Light així que la cobertura va ser aquesta ... va ser posar-ho a la taula i desaparèixer, així dóna gust cuinar!


Ingredients.

-100 Ml de llet
-300 Grams de formatge tipus Burgos o Mato
-100 Grams de sucre 

-100 grams de farina
-2 ous
-50 Grams de mantega
-Melmelada
-2 Fulles de gelatina

Posem en un bol els ous batuts i anem batent i incorporant la mantega desfeta, el sucre, el formatge triturat, la llet i la farina.
El posem en una motlle per a forn i ho posem al forn calent a 180 graus uns 30 minuts.
Hidratem els fulls de gelatina amb aigua freda.
Posem la melmelada a escalfar amb una cullerada d'aigua. Quan aquest ben calent retirem del foc i hi posem les fulles de gelatina escorregudes.
Deixem es es refredi i ho posem a sobre del pastís de formatge.