dimecres, 24 de setembre del 2014

Aniversari de l'Alfons. Una festa i un pastís.Felicitats!!!

L'Alfons ha fet 20 anys. 

Ell volia organitzar una festa a casa per uns amics,per berenar i jugar al Buzz de la play.
Com ja són adults, i així els agrada que els tractin els vaig fer un berenar sencill, facil i que sabia que a tots els agradaria. 

Tin un sencill aparell d'aquests per enrotllar pa de motlle els vaig fer uns "bikinis" de pernil i formatge, i de sobrassada, però en lloc de fer-los plans dels vaig cargolar. 
També els vaig fer unes salsitxes de Frankfurt  amb pasta de full i empolvorades amb sèsam cru. Palets salts i patates,que sempre agradem a tothom.....

Galetes de blat de moro amb salsa de formatge i tomàquet per dipear, algunes xuxes, que agraden a totes les edats, i el clàssic pastís de xocolata fet amb un pa de pessic bàsic , banyat amb xocolata de cobertura i boletes de cereals banyades amb xocolates de llet, blanc i negre, per decorar.

L'alfons és enginyós, divertit, artista, músic, li agrada la història .. estudia 3r d'Història a la UB de Barcelona,fa teatre.. li encanta viatjar, tocar el banjo,coleccionar Legos de Star Wars, fer manualitats, disfresses..  jugar a la play i en qualsevol moment i en qualsevol lloc monta una performance et canta et balla ...Per molt anys Alfons!!!!









El seu cosí Joan, Clàudia, Adrià,Gerard,Paula i l`Albert









Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Gràcies per seguir aquest Bloc i pels vostres comentaris.
Gracias por seguir este Blog y por vuestros comentarios.