dijous, 28 de setembre del 2017

Pa de llavors


Aquestes barres recargolades de pa són molt fàcils de fer, a part de l'olor que deixa el coure pa a casa és com una satisfacció increïble fer aquest tipus de masses!
Es pot, perfectament pastar a mà, o si tenim una amassadora, la meva és super senzilla, podem pastar-hi uns minuts, sigui com sigui us quedarà un pa bonissim, cruixent per fora i suau i tendre per dins.
I que us he de dir ???us animo a encendre el forn, com sempre!
La recepta del Blog Objetivo:Cup cake perfecto

Ingredients

-475 grams de farina per fer pa o farina normal
-25 grams de farina integral
-330 ml d'aigua
-10 grams de sal
-2 grams de llevat sec per fer pa
-Llavors de lli, sèsam, rosella


Posem en un bol l'aigua, ha d'estar tèbia, dissolem el llevat, afegim les farines i la sal, ho barregem tot bé amb les mans, a diferència d'altres vegades que pastem aquest cop la massa estarà enganxosa, sense problema per que és agradable!

La deixem reposar uns 5 o 10 minuts i sense treure-la del bol la aixequem i la dobleguem sobre si diverses vegades,

Tapem la massa amb paper film i la deixem a la nevera.

A la recepta original posa d'un dia per l'altre, jo la vaig deixar unes 6 hores per que havia crescut molt, és a dir la vaig preparar al matí i la vaig treure de la nevera a la tarda.
Passat el temps de repòs divididim la massa en 2 o 3 parts la posem damunt d'un drap humit i tirem sobre les llavors, fem que es reparteixin per tot el pa, llavors les retorcem, o no.
Les deixem reposar tapades amb un drap unes 2 hores.

Tenim el forn calent a 250 graus, abans d'introduir les barres aboquem a una safata del forn un gotet d'aigua, per provocar vapor, fiquem llavors les barres i les deixem coure uns 10 minuts a 250 graus, després 25 minuts més a 210 graus.

Un cop acabada la cocció, i amb el forn apagat, deixem uns 20 minuts reposar el pa dins.




















Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Gràcies per seguir aquest Bloc i pels vostres comentaris.
Gracias por seguir este Blog y por vuestros comentarios.