dilluns, 8 de gener de 2018

Bacallà a la llauna



Aquest Nadal vaig fer, com gairebé cada any, aquesta recepta, en realitat vaig fer dues receptes amb Bacallà, però amb diferència aquesta és la que més els agrada, i ami també.
Aquesta és la recepta més senzilla del món, cal comprar un Bacallà de primera qualitat i l'èxit està assegurat.
Podem comprar el Bacallà dessalat o dessalar-ho a casa, amb 2 o tres dies en aigua canviant l'aigua 2 o 3 vegades al dia.


Ingredients

-1 quilo de bacallà trossejat sense espina i dessalat
- 5 grans d'all
- Pebre vermell dolç 
-Pebre vermell picant
- Oli
-sal
-Julivert


Assecar amb un drap de cuina o paper els trossos de bacallà.Posem oli a la cassola I fregim els alls. 
Quan els alls hagin agafat color els traiem.
 Passem el bacallà per farina I el fregim amb el oli dels alls: però atenció! No el fregiu gaire. Sempre comencem a fregir per el cantó de la pell perquè no es trenqui.
 Ho traíem i ho col·loquem en una ‘’llauna’’ (algun recipient per posar al forn).
 Li posem a sobre el pebre vermell dolç i una mica del vermell picant,el julivert picadet, i els alls,l'aboquem a sobre l'oli que ens ha quedat.

 Ho posem al forn , escalfat a 200 graus 10 minuts.