dimecres, 10 de gener del 2018

Vedella bourguignon

Volia fer un estofat tipus bourguignon, però sense cansalada.la veritat es que va tenir moltíssim èxit a casa.
És molt senzill de cuinar però necessita força temps de cocció, menys temps si ho fem a l'olla exprés.
Per fer-ho el vi ha de ser de qualitat, no de brick !! per que ens deixarà tot el sabor i l'aroma.

Espero que aquesta primera setmana després de tantes festes us vagi molt bé.
Ens veiem aviat !!!



Ingredients

-1 quilo de carn de vedella, o de bou per estofar
-4 patates
-2 ceba
-4 cullerades de salsa de tomàquet
-4 pastanagues
-4 grans d'all
-400 grmaos de xampinyons
-200 ml de vi negre
-250 ml de brou de carn
-oli d'oliva verge extra
-sal
-pebre
 -1 fulla de llorer,
-farigola
 -julivert picadet



En una paella amb una mica d'oli passem els xampinyons, reservem
Salpebrem la carn i en una cassola amb oli la daurem.
La traiem de la cassola i reservem.
Pelem i piquem petits la ceba i els alls i els daurem en aquest mateix oli, afegim la salsa de tomàquet, afegim les pastanagues tallades a trossos.

S'ofega tot bé.,
Afegim la carn, les espècies, aboca el vi i li donem un bull. Incorporem el brou. Tapem i deixem coure més o menys una hora.
Pelem i tallem les patates i les afegim, i afegim també els xampinyons deixem coure uns 30 minuts mes.






Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Gràcies per seguir aquest Bloc i pels vostres comentaris.
Gracias por seguir este Blog y por vuestros comentarios.