dilluns, 8 de gener del 2018

Filet Wellington

Aquesta recepta la vaig fer a petició de l'Alfons.
Perquè ens quedi bé cal respectar els temps de cocció, ni quedar-se curts ni passar-se, i sobretot comprar una carn de qualitat, el filet de vedella és car, però un dia és un dia i és un menjar especial.
També podem fer-ho amb filet de porc ibèric, que és mes econòmic.



Ingredients

- 1 Quilo de filet de vedella
-1 làmina de pasta de full
-400 grams de xampinyons
-2 cebes de Figueres
-2 grans d'all
-1 ou
-Paté de foi
-25 gr de mostassa de Dijon
-oli d'oliva verge extra
-sal
-pebre

Primer salpebrem la carn.
En una paella amb una mica d'oli calent la "tanquem", és a dir deixem que es faci per tots els costats, que ens quedi daurada.
La traiem del foc i la deixem refredar, la pinzellem amb la mostassa.

Piquem, molt petits les cebes i els alls els sofregim en una paella amb un rajolí d'oli.
Netegem els xampinyons i els piquem, els sofregim també al costat la ceba i l'all, afegirem el paté  i barreja tot bé fins que quedi una pasta homogènia.
Deixarem temperar.




Estirem la massa de pasta de full, separeram una mica per després fer alguna forma bonica.
A sobre de la massa de pasta de full posem la carn i distribuïm molt bé la barreja de ceba, all i xampinyons.
Tanquem la pasta de full, enganxat a la carn, tanquem bé també les vores.
Amb el trosset de massa que havíem reservat podem fer alguna forma.
Pinzellem bé la massa amb ou batut i la posem al forn calent a 200 graus uns 20 minuts.
Ho deixem reposar en el forn apagat uns 10 minuts més.
A punt per servir.
Podem servir-acompanyat per un salsa de xampinyons o una salsa d'espàrrecs blancs.











Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Gràcies per seguir aquest Bloc i pels vostres comentaris.
Gracias por seguir este Blog y por vuestros comentarios.