dilluns, 8 de gener de 2018

Galetes de torró de Xixona


Aquestes galetes les vaig fer per a casa, normalment les faig per regalar però aquestes ens les vam menjar el dia primer de l'any, per començar bé l'any!!!!
Espero que hagueu passat unes molt bones festes i ara a tenir un any ple de salut. que és el més important !!


Ingredients.

-100 Grams de mantega
-1 Ou
-200 Grams de torró de xixona
-50 Grams de sucre
-250 Grams de farina


Com sempre que fem galetes la mantega ha d'estar tova a temperatura ambient.
Barregem la mantega amb el sucre i  batem, que ens quedi una pomada llisa i suau.
Esmicolem el torró, l'afegim i afegim també l'ou.
Ho barregem tot i anem incorporant poc a poc la farina.
Podem fer-ho amb les mans o amb una forquilla o amb una cullera de fusta, fins que ens quedin una massa llisa que no se'ns enganxi a les mans
Fem una bola i l'emboliquem amb paper film, la deixem a la nevera, fins que quedi freda i dura, de un dia per l'altre o unes 4 hores.
Estenem bé la massa entre dos papers de forn i tallem les galetes amb els motlles que vulguem.
Mentre unes les posem al forn la massa crua ha de romandre a la nevera que es mantingui freda.
S'han de coure al forn a 180 graus uns 8 minuts, fins que les veiem dauradetes.