dilluns, 15 de gener del 2018

Carrotcake&cheesecake



Bon dia a tothom!!!!
Comencem la setmana amb força mandra però amb molts plans i molta feina.
Ja hem començat a fer les disfresses per a la comparsa de Carnaval d'enguany !!!

M'agradaria trobar-me aquest pastís quan arribi a casa a la nit, o un tros petit, però no serà el cas ..
Aqui s'ajunten dos dels pastissos que més m'agraden, el de pastanaga i el de formatge.
És molt fàcil de fer, això si, necessita molt temps de repòs, és millor fer-ho el dia abans.
Del llibre Objectivo: cheesecake perfecto


Ingredients.

per al Carrot cake

-200 grams de farina
-120 ml d'oli de girasol
-2 ous
-1 poma golden
-180 grams de pastanagues
-1/2cullaradeta de bicarbonat
-1/2 de llevat en pols
-1 cullaradeta de canyella
-140 grams de sucre
-panses sense llavors
-Nous

Per al Cheesecake

-475 grams de formatge cremós
-140 grams de sucre
-pell de llimona
-2 cullerades de farina o Maizena
-3 ous
-90 ml de nata 35%

Preparem el Carrot cake.
Primer ratllem les pastanagues ben fines. Tallem la poma en trossets molt petits.
Tallem a trossets les nous.
Tamisem la farina, el bicarbonat, el llevat i la canyella.
Batem els ous amb el sucre, quan comencin a posar-se cremosos afegirem l'oli a poc a poc.
Hi afegirem llavors la barreja de farina, llevat bicarbonat i canyella.
Després afegirem la poma i les pastanagues ratllades i per últim les nous i les panses.
Posem tot en un motlle amb paper especial.
Preparem el Cheesecake.
Batem el formatge amb la ratlladura de llimona, la farina i els ous, per últim afegirem la nata.
Posem sobre del Carrot cake.
Introduïm al forn calent a 170 graus uns 75 minuts.

Com ja us he comentat al principi de la recepta és millor deixar-ho reposar bastants hores, el deixem refredar i després ho conservem a la nevera, realment esta deliciós.

Ja ho heu llegit és molt fàcil de fer i no porta cap ingredient estrany o dificil de trobar.








Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Gràcies per seguir aquest Bloc i pels vostres comentaris.
Gracias por seguir este Blog y por vuestros comentarios.