dimarts, 23 de gener de 2018

Hamburgues de carbassa

Ara no dir-vos en quin bloc vaig veure aquesta recepta, però de seguida vaig pensar que era per a mi ja que fa anys que no provo la carn.
Que tingueu una feliç setmana !!

Ingredients

-300 grams de carbassa
-1 ceba
-1/2 pebrot vermell
-1 pebrot verd
-1 gra d'all
-formatge ratllat o en pols
-Oli d'oliva
- sal
-Pebre
-comí en pols
-curcuma
-curri

Primer pelarem la carbassa i li traurem les llavors, el següent pas és tallar-les a trozos.
Les podem coure al forn, al microones o al vapor, jo les he cuit al vapor, fins que ens quedin toves.
Un co cuita la carbassa la posem en un bol i amb una forquilla l'aixafem.Reservem.
Piquem la ceba, l'all i els pebrots, els sofregim en una paella amb una mica d'oli.

Barregem tot i afegim pebre, sal i l'espècie que ens agradi.
Deixem que es refredi.
Li donem forma d'hamburguesa, amb un cèrcol, per exemple, i les escalfem en una planxa, o al forn a 190 graus amb formatge ratllat per sobre.
Delicioses i sanes.