dilluns, 23 de juliol del 2012

Copes de Gelat

com ara no tinc forn, fins la propera setmana, he de pensar en un altre tipus de postres que no siguin pastissos, ni bandes ni coses semblants ... res que vagi al forn!
Així que he comprat una copes de gelat molt boniques i m'he disposat a omplir-les de coses dolces, bonisimes! ....
La primera copa l'he fet amb una base de Poma, aprofitant unes, pomes que tenia, les he bullit amb canyella, pell de llimona i una mica de sucre, les he posat com a base, ia sobre gelat de iogurt, que he fet simplement amb iogurt natural, cremós i una mica de sucre, ficant-lo a la geladora quan està molt fred, però també es pot fer sense la màquina simplement donant-li voltes de tant en tant.No li he posat res de decoració, no tenia a casa, però se m'acut posar-li unes avellanes, festucs o ametlles triturades, o xarop ...
La segona copa la he fet amb una base de préssec de vinya tallat molt petit, gelat de formatge fresc, l'elaboració és exacta a l'anterior, ho faig amb unes terrines de formatge fresc batut que venen al Mercadona, queda molt bé, i sobre una mica de nata muntada.







Aquesta copa està fet amb poma bullida amb canyella i llimona, el gelat és de iogurt natural, sense posar-li sucre i amb unes quantes panses, passat per la geladora uns 10 minuts.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Gràcies per seguir aquest Bloc i pels vostres comentaris.
Gracias por seguir este Blog y por vuestros comentarios.