dilluns, 9 de juliol de 2012

Fideus amb musclos

Aquesta recepta l'he tret del meu meravellós llibre de F. Adrià, m'agrada per que hi ha un munt de receptes, res sofisticades i de mercat, així que pots cuinar amb el que tens a casa i poca cosa mes.
He de dir que va tenir molt èxit a casa i va ser vist i no vist.



Ingredients.

-500 Grams de musclos (millor si són de roca petits).
-1.200 Ml de brou de peix
-500 Grams de fideus (millor si són gruixuts)
-Una mica de vi blanc
-Oli d'oliva
-Sal
-Pebre
-1 ceba
-1 Gra d'all
-2 Tomàquets madurs
-ingredients per fer una picada
-Julivert



Primer netejarem bé els musclos.
En una cassola posem els ingredients per fer el sofregit, com sempre, primer la ceba i l'all tallats petit o ratllat ia continuació el tomàquet. Reservem.
En una cassola posem una mica d'oli i posem els fideus, els anem deixant que s'enrosseixin, A continuació afegim el sofregit, li donem unes voltes i hi afegim el vi blanc, un rajolí, el movem, afegim el brou, la picada, que pot ser d'avellanes, pinyons, ametlles ... etc, amb un tros de pa torrat o un bec de pa,i ho deixem coure 5 minuts i afegim els musclos, tapem i deixem coure el temps que queda perquè estiguin cuits, posem el punt de sal i pebre i tanquem el foc.