divendres, 6 de juliol de 2012

Tabule

Estic intentant posar ordre en el dia a dia i tornar a cuinar com a la primavera, cosa ben difícil pel ritme que portem ara.
Ahir vaig fer un Tabule, o una imitació ...
El Tabule és una amanida típica de la Bekaa, Líban, que es fa amb Bulgur, de blat, però aquí no se si ho trobarem, així
que també ho podem fer com en el Magred, amb cuscús



Ingredients.

-300 de Grams cuscús
-2 Tomàquets madurs
-1 Ceba tendra
-1 Cogombre
-1 Pebrot vermell
-Oli d'oliva
-Sal
-Julivert picat
-Alfàbrega picada
-Panses

En una cassola posem 1 litre d'aigua a bullir amb sal, quan bullin hi afegim el cuscús un raig d'oli, apaguem el foc i el tapem, uns 10 minuts.
El colem, hi haurà absorbit tota l'aigua. El refredem amb aigua freda perquè no ens quedi enganxat ..
El un bol posem la resta d'ingredients tallats molt petits, les panses i un raig d'oli d'oliva.
Llest per servir.
totes les receptes aquesta és una idea però podem, amb la base de Cuscús, inventar mil combinacions.

Com en



Per acompanyar unes verdures i tonyina a la planxa.
Bon profit!