dimecres, 18 de juliol de 2012

Gaspatxo amb patata

Aquesta recepta l'he tret d'una revista molt glamurosa.
Bàsicament és com un gaspatxo amb la diferència que es fa amb patata bullida.
Jo li he posat com a condiment una mica de pebre, comí picat i alfàbrega, però això ja va a gustos.

Un pas molt important és passar-ho pel colador xinès, per que d'aquesta manera ens queda molt suau.




Ingredients.

-2 Patates petites
-6 Tomàquets madurs
-Pebrot vermell
-Pebrot verd
-Cogombre
-2 Grans d'all
-oli d'oliva
-vinagre de vi
-sal
-comins
-alfàbrega
-pebre negre

Primer bullirem les patates amb pell, un cop estiguin ben cuites les deixarem refredar i les pelarem.
Li traiem la pell i les llavors als tomàquets, pelem els alls i batem el tomàquet i els alls afegint a poc a poc oli, un cop ho tenin tot ben batut hi  afegint la patata sense deixar de batre, les espècies i un rajolí de vinagre.
Ho  passem pel colador xinès.
Tallem molt petit el pebrot vermell, el verd, el cogombre i un tomàquet, i el servim. També li podem posar uns crostons.
Recepta típicament estiuenca.