divendres, 13 de juliol de 2012

Gelat de coco amb mango


  


Avui Divendres, que bé .. demà no haurem de matinar!
Aquesta nit he fet un sopar senzill, unes hamburgueses casolanes amb ceba caramel · litzada i uns brots verds, també he fet aquestes postres una mica especials.
El gelat l'he posat al congelador i després ho he passat per la geladora, però sense geladora també queda , el truc és remoure'l cada mitja hora, perquè no cristalize.
A la recepta original es fa un caramel amb una mica d'aigua i sucre i es caramelizan els trossos de Mango. Jo els he posat frescos, naturals, per que ja en si el gelat és dens i bastant dolç, ideal per a la gent que li agrada el gust i la textura del coco.



 Ingredients.

-1/2 litre de llet
-150 Grams de coco ratllat
-200 Grams de sucre
-6 Rovells d'ou





Posem la llet amb el coco a escalfar i quan comença a bullir ho retirem del foc.
En un bol batem els rovells d'ou i el sucre fins que ens quedi una barreja blanquinosa, densa i una mica espumosa.
Anem afegint la llet a l'anterior mescla i tornem a posar al foc, movent tot el temps fins que espesseixi una mica.
Retirem del foc i deixem refredar. Quan es fred és el moment de posar-lo al congelador, amb unes 3 hores n'hi ha prou.

Amb les clares d'ou podem fer una llet merengada, o directament unes merengues, batent a punt de neu amb una mica de sucre i al forn ... deliciosos!