dilluns, 30 de juliol de 2012

Sèmola dolça


Porto tres dies fent les mateixes postres, quan s'acaba sempre hi ha algú que plora perquè el no ha repetit o perquè estava tan bo que volia més, així que avui per tercer dia, i últim per ara ... de postres Sèmola dolça .

Això és molt francès, el venen ja preparat, com els flams o algun arròs amb llet, però si ho feu a casa queda millor.

El primer dia ho vaig fer amb canyella en branca i pell de llimona, ahir i avui amb una branca de vainilla.


Ingredients.

-1 Litre de llet
-5 Cullerades soperes de sèmola d'arròs
-5 Cullerades soperes de sucre
-1 Branca de vainilla

Posem a bullir la llet amb la vainilla, jo li faig un tall central per extreure tot l'aroma i sabor.
Quan comença a bullir podem retirar la vainilla i afegim la sèmola, de tant en tant li anem donant una voltes perquè no s'enganxi a la cassola.
Ho deixem bullir uns 10 minuts, afegim el sucre i ho deixem bullir 2 o 3 minuts més.


Ho posem en recipients individuals i ho deixem refredar.