dijous, 2 d’agost de 2012

Full i cabell d'angel

Volia fer alguna cosa dolça, però ahir estava molt embolicada netejant,  em va venir a la memòria la massa de pasta de full que tenia a la nevera, i del pot de cabell d'àngel ....


Ingredients.


-1 Llàmina de pasta de full
-Cabell d'Àngel (o crema pastissera)
-Sucre glass

Estenem bé la massa de pasta de full i posem a sobre el cabell d'àngel, no hem de posar molt, ens quedaria massa dolç i al tallar es sortiria pels costats, anem enrrotllam la massa.

Tallem en porcions petites i la posem al forn a uns 180 Graus, uns 15 minuts, veureu que de seguida agafa color i puja.
Quan aquest freda la empolvorem amb sucre glas.
Una altra opció és pintar-la amb ou i posar-li granet d'ametlla crua abans de posar-la al forn.O farcida de crema en lloc del cabell d'angel.