dijous, 16 d’agost de 2012

Rollets de pernil amb formatge i carabassó amb mozzarella


Avui, com tantes nits, cinc minuts abans de sopar no sabia que fer .. havia comprat unes bledes fantàstiques a Casa Ametller, però.. i de segon? a casa no perdonen ... A la nevera em quedava una bossa de pasta Blick i he fet uns rotllets de Pernil i formatge, i de carbassó i mozzarella, amb salsa de soja .. han volat!


Ingredients.

-Fulls de Pasta Blick
-Pernil dolç
-Formatge
-Carbassó
-Mozzarella
-salsa de soja
-Oli d'oliva


Estenem la pasta Blicky sobre posem el pernil i el formatge, fem el mateix amb el carbassó, que l'hem de tallar petit, perquè la pasta ens quedi ben enrrolada la humitegem una mica amb aigua i fregim en oli ben calent.
Quan la traiem d'oli cal posar sobre de paper absorbent o tovallons de paper, perquè no ens quedi massa oliosa.
Llesta per menjar, cruixent, als nens els encanta.









Per cert.que bones les bledes!