dimecres, 1 d’agost de 2012

LLibrets de Carbasso

La recepta d'avui és de K. Arguiñano, és el meu cuiner de referència, fa el difícil fàcil i les seves receptes es poden cuinar amb coses que normalment tenim a la nevera.

Ja veurem la sorpresa que es duran a casa quan vegin que els "llibrets" d'avui no són de carn ...
Ingredients.

-2 Carbassons grans
-Formatge (Havarti, Manxec, emmental..)
-Pernil dolç
-Ou
-farina
-Pa ratllat
-Sal
-Pebre
-Oli d'oliva



Tallem els carbassons a la mida que vulguem, jo ho els he tallat en dos, i també els tallem al llarg en tallades, fines però no transparents.
Posem un tros de carbassó, un tros de formatge, un tros de pernil i un altre tros de carbassó.
Posem sal i pebre
Els passem per farina, ou i pa ratllat, i fregim en oli calent.
He fet per acompanyar una salsa, només de tomàquets, dels de conserva de la meva sogra, que els he deixat fregir poc a poc fins que han quedat reduïts.