diumenge, 5 d’agost de 2012

Galetes per acompanyar el gelat

Aquestes galetes són per acompanyar el gelat, als nens els han agradat molt. Per fer-les és ideal la màniga pastissera ja que a diferència de les galetes que solem fer en aquestes la massa és liquida.Quedan molt cruixents. Cal provar-les.


Ingredients.

-2 clares d'ou
-60 Grams de Mantega o margarina
-60 Grams de sucre glas
-60 Grams de farina


En un bol batem la mantega desfeta, les clares d'ou i la farina i el sucre tamizats. Ho barregem be dins que quedi una massa ben lligada, ho podem fer amb la batedora elèctrica.
A continuació ho posem a la manega pastissera i fem les formes que mes ens agradin..si no tenim manega es pot fer alb una cullera deixam caure la massa poc a poc.
Ho deixem al forn uns 6 minuts, de seguida agafem color.Si li volem donar formes diferents no més cal fer-ho no més surti del forn ben calent.









El Gelat que he fet avui no ho he posat en la geladora però ha quedat molt bé, no ha cristal · litzat.
Ho he fet amb 4 iogurts naturals, 1/2 terrina de formatge tipus Philadelfia, 4 cullerades de sucre i 2 cullerades de melmelada, en aquest cas de maduixa., Tot ben batut i al congelador.