diumenge, 9 de desembre de 2012

Un altre Pastís de poma


Un altre pastís de poma per a la col·lecció de pastissos de poma d'aquest Bloc.

Una de les coses que més m'agraden de la cuina és poder elaborar un plat o unes postres amb el que trobem a la nevera, en aquesta recepta he improvisat, i el resultat va ser genial!
Una barreja de diverses receptes, encara que en els pastissos no m'agrada molt arriscar perquè si et passes o poses poc llevat et pot quedar molt baix o massa dens en aquest cas vaig encertar. Aquest és el resultat.

Ingredients


-200 Grams de farina
-50 Grams d'ametlla mòlta
-75 Grams de sucre
-2 ous
-1 iogurt
-6 Cullerades d'oli
-1 Sobre de llevat, tipus Royal
-una mica de canyella mòlta
-Pomes tipus Golden
Barregem la farina amb l'ametlla mòlta i el llevat, el polsim de canyella, li anem incorporant l'oli, el iogurt i els rovells d'ou.

Finalment i afegim les clares batudes a punt de neu.
Ho posem en un motlle i sobre les manazanas que haurem pelat i tret el cor. Com sempre que cuinem amb pomes les hem de posar bé juntes, atapeïdes, perquè en coure perden molt volum.
Posem al forn calent a 190 graus uns 40 minuts.
Quan la traiem del forn de seguida la pintem amb una barreja de sucre glas i llet, així ens quedés molt més brillant.



7