dimecres, 12 de desembre de 2012

Mandonguilles amb Salsa de xampinyons i camagrocs

Aquesta recepta ja la tenim com un clàssic a casa, els ha agradat molt i és fàcil de fer.


A la recepta original només porta Xampinyons, per posar el meu toc personal i li he posat camagrocs que fan la salsa molt més interessant.





Ingredients.


-250 Grams de carn picada de vedella
-250 Grams de carn picada de porc
-1 ou
-pa ratllat
-julivert
-1 ceba
-1 Pebrot verd
-1 Gra d'all
-300 Grams de xampinyons. aprox.
-200 Grams de llit grocs. aprox.
-farina
-oli d'oliva
-pebre
-sal
-2 cullarades de llet


Barregem la carn de porc i la de vedella. li posem una mica de pa ratllat l'ou batut 2 cullerades de llet, sal pebre i una mica de julivert picat .Lo barregem bé i fem les boles per fer les mandonguilles. Les passem per farina i les fregim en oli calent.

Les reservem en una cassola.

Posem en una paella una mica d'oli fregim la ceba picada, amb la dent d'all i el pebrot, quan tot estigui ben passat li afegim la meitat dels xampinyons.

Un cop aquest tot ben fet ho triturem amb el batedor elèctric i el posem damunt de les mandonguilles, afegim una mica d'aigua

La resta dels xampinyons i els llit grocs els passem per la paella perquè perdin l'aigua i els afegim a la cassola amb les mandonguilles i la salsa. ho deixem coure tot uns 15 minuts.Rectifiquem de sal.

Llest per servir