dijous, 27 de desembre de 2012

Pastís de patata i farigola

Aquest senzill pastís és molt fàcil de fer, el podem servir tebi o calent, ideal per acompanyar un àpat.

Als nens de casa els ha agradat molt.
  Ingredients.


-3 patates
-1 ou
-150 Ml de llet evaporada
-Farigola
-Sal
-Pebre
-Formatge ratllat
-Oli



Tallem les patates molt fines i les anem col · locant en un motlle, que haurem untat amb oli, posem una capa de patates empolvorem amb farigola una mica de sal i pebre i tornem a posar una altra capa de patates, i així fins posar-les totes, empolvorant cada capa amb la farigola, la sal i el pebre.

Barregem la llet evaporada per l'ou i ho batem, l'aboquem sobre de les patates, movem una mica el motlle perquè quedi ben repartit, i per finalitzar posem damunt formatge ratllat.
Introduïm al forn calent a 180 graus uns 30-35 minuts.