dilluns, 3 de desembre de 2012

Tulipes amb fruita

Quan veig una recepta que m'agrada el que faig és imprimir-la o marcar-la en el llibre, i allà la deixo aparcada fins que trobo el dia perfecte per fer-la.

Aquesta la tenia fa temps, i ahir va ser el dia.
L'he fet amb la fruita que tenia, evidentment si li posem alguns fruits vermells o mango queda més exòtica, però amb la fruita que vaig posar i la xocolata una mica calenta va quedar molt bé.



Ingredients.


-100 Grams de farina
-100 Grams de sucre
-90 Grams de mantega
-4 Clares d'ou
-Fruita
-Nata o xocolata


Primer de tot preparem les tulipes.


En un bol barregem la farina amb el sucre.

Afegim la mantega fosa i les clares sense de batre.Ho barrejen tot fins que quedi una massa ben lligada
Posem en una safata per al forn un paper especial de forn
A sobre del paper posem una porcio de massa i amb una cullera, per exemple, li donem una forma rodona, no cal que quedi perfecta, que no sigui molt grossa.
Quan tinguem ja totes les formes ho introduïm al forn uns 7-10 minuts fins que la massa agafi color.
De seguida que el traguem del forn li hem de donar la forma de tulipa, podem fer-ho amb un bol o un got, simplement adaptant a la forma  es refreda molt ràpid i queda de la forma que vulguem.
Tallem les fruites en trossos petits i afegim una mica de sucre, si utilitzem pomes, plàtans o peres cal posar una mica de suc de llimona per evitar que s'enfosqueixin i quedin oxidades i lletges. Posem la barreja de fruites dins de les tulipes

L'acompanyem amb xocolata o nata o potser amb una crema anglesa.