dimarts, 2 de juliol de 2013

Cassola de rap amb cloïsses

Aquesta cassola va ser posar.la a  taula i triomfar.

La veritat és que va ser una mica improvisada però era una recepta guanyadora.., rap i cloïsses.

Ingredients.

-Rap
-Cloïsses
-1 Ceba petita
-1 Gra d'all
-2 Tomàquets madurs
-Sal
-Farina
-Brou de peix

Primer posem les cloïsses en aigua amb sal perquè deixen anar tota la terra.
Salem el rap i els arrebossem en farina, ho passem per oli calent el just, volta i volta.

En una cassola posem oli i sofregim la ceba ratllada i els alls tallats petits.

Quan ja la tenin  transparent hi posem els tomàquets ratllats o tallats, però sense les llavors, deixem que el tomàquet es faci fins que es separi l'oli.
Posem les cloïsses en una cassola amb una mica, molt poca, aigua i les tapem, les posem al foc fins just el moment que s'obrin.
A la cassola on tenim el sofregit fet posem el rap, les cloïsses obertes i una mica de brou de peix o una mica del brou que han deixat les cloïsses, el movem una mica i ja ho tenim llest per a sevir.
Compte amb els punts de cocció per que tant el peix com les cloïsses si les coem molt no ens quedaran bé, són productes que tenen un temps de cocció molt curt.