dimecres, 10 de juliol de 2013

Pastis de formatge amb fruites. Aniversari de Lucia






Ahir va ser el meu aniversari.
Amb aquesta calor descartat el típic pastís de xocolata, no perquè no ens agradi, que ens el mengem segur, però en aquesta ocasió millor un formatge amb fruita.
Aquesta recepta l'he copiat del bloc de Mary ,Cuchillito y tenedor, com sempre les seves receptes són amb productes molt fàcils de trobar i sempre, sempre surten bé.
A la recepta de Mary l'acabat és amb iogurt grec sobre del pastís i sota les fruites, a casa les coses desapareixen de la nevera .. que us explicaré ... en el moment de posar les fruites els iogurts Grecs que havien a la nevera havien desaparegut,. el mes curiós del cas és que "ningú" recordava aquell dia haver menjat iogurt Grec, misteri sense resoldre.
La veritat és que, us ho heu de creure, aquest pastís el va fer gairebé tot Aniol.
Jo li vaig donar els ingredients però ell va anar seguint els passos i els va fer tot ell, és la veritat, i així vol ell que ho digui.
Aniol, encara ets molt trapella!!, També ets molt col·laborador i t'agrada ajudar. T'estimo guapo!

Ingredients.

-175 grams de galetes Maria
-70 grams de mantega
-225 grams de formatge Mascarpone
-225 grams de formatge tipus Philadelphia
-225 grams de sucre
-1 llimona
-1 cullerada de Maizena
-Fruita per decorar, en aquest cas Mango, kiwi i cireres sense os

Primer va triturar les galetes, així que Aniol proveït d'una mà de morter i un bol es va posar a picar fins que li va quedar un triturat de galetes perfecte.
A continuació, vam desfer la mantega al microones i la va afegir a les galetes ho va barrejar tot molt i va posar el resultat al fons del motlle del pastís, amb el paper especial per forn, ben estret i aplanat.
El va ficar al congelador mentre elaborava la resta.
Proveït d'un batedor elèctric i un bol vaig afegint els ingredients i els va anar batent
Primer els ous lleugerament batuts, els iogurts, el sucre, la ratlladura i el suc de llimona.
Afegim els 2 tipus de formatge i la maizena., I Aniol va seguir batent, sense descans, fins a aconseguir una massa ben lligada i sense grumolls.
En aquest punt vam treure la base del congelador i vam posar la barreja anterior sobre.
El vam ficar al forn a 180 graus durant uns 50 minuts, aproximadament,
Seguint els passos de la recepta que vam fer va ser apagar el forn i deixar el pastís temperar dins.
Un cop ja la teníem a temperatura ambient la vam posar a la nevera.
Abans de servir-li vam posar les fruites tallades a sobre, les banderetes commemoratives i les espelmes.
Aniol estava súper orgullós del seu treball.
Ha demanat fer un altre pastís.