dilluns, 22 de juliol de 2013

Pa de pessic amb cervesa negra i xocolata

Per fer aquest pa de pessic he barrejat diverses receptes que he trobat en diferents blocs.
En principi em "xocava" una mica fer un pa de pessic amb cervesa negra, però al final em vaig decidir.
El resultat .. un pa de pessic molt suau, amb un gust final entre cafè i xocolata, a casa els ha encantat, menys a Aniol, que en dir-li que ho havia fet amb cervesa es va negar a menjar-se'l ...


Ingredients.

-150 Grams de farina per rebosteria
-150 Grams de sucre
-2 Cullerades de sucre avainillat o vainilla liquida
-125 Grams de mantega
120 ml de cervesa negra
-2 Cullerades de bicarbonat
-3 Cullerades de cacau en pols
-75 Ml de llet
-2 ous

(Com que no tenia a casa cacau en pols vaig utilitzar gotes de xocolata que en coure el pa de pessic quedar desfetes)

Posem a escalfar la cervesa amb la mantega.
Quan estigui calenta i la mantega s'hagi desfet ho traiem del foc i ho deixem refredar, que ens quedi temperat.


En un bol barregem la farina tamisada amb la xocolata, el bicarbonat, la llet, la vainilla, el sucre i els rovells dels ous, afegim la barreja de cervesa i mantega, ho barregem tot .
Muntem les clares a punt de neu i les incorporem a la massa anterior.
Introduïm al forn calent a 170 graus uns 35-40 minuts.