dilluns, 1 de juliol de 2013

Cuallada de carbasso amb crotons

Aquesta recepta us de de dir que als més grans de casa ens ha agradat molt, però als petits no, clar que a ells no els agrada gens els pures i les cremes.


Ingredints.

-250 ml de nata líquida
-250 ml de llet
-sal
-1 carbasso
-Pebre negra
-pa sec
-Oli d'oliva

Coem el carbassó, el podem fer al microondes o bé al vapor.

Jo ho he pelat malament, o sigui que l'he pelat però li he deixat alguna tira de pell perquè quan ho trituri es vegi una mica el color verd.
Posem la nata líquida a bullir, són una mica de sal.


Desfem el sobre de quallada en la llet i quan la nata arrenqui el bull ho barregem tot, ho deixem bullir 2 minuts i retirem, posem el carbassó i triturem amb la batedora elèctrica.
El distribuïm amb bols petits i ho deixem refredar perquè espesseixi.
Fregim uns crostons de pa.
En el moment de servir posem els crostons sobre amb una mica de pebre.