dijous, 4 de juliol de 2013

Copa de formatge fresc i albercoc




Aquesta copa la volia fer com una mousse però sense clares d'ou.
Va quedar una crema llisa, suau, amb tot el sabor dels Albercocs una fruita tan estiuenca, sana i amb una sabor tan bo, a més combina molt bé amb diferents postres de cullera i pastissos.

Ingredients.

-500 Grams d'albercocs
-3 Cullerades de sucre
-300 Grams de formatge fresc batut
-200 Ml de nata muntada

-3 fulles de gelatina


Primer de tot netegem bé els albercocs i els traiem l'os.
Els posem en una cassola amb el sucre i una mica d'aigua i els deixem bullir uns 15 minuts.
Posem la gelatina en aigua freda a hidratar.
Quan ja estiguin els albercocs els batem amb el batedor elèctric que ens quedin tipus pure, i estant tot ben calent escorrem la gelatina i la incorporem remenant.
Deixem que es refredi.
Un cop a temperatura ambient li afegirem la nata muntada i el formatge fresc batut, ho he comprat a Mercadona.
El col · loquem en copes i ho posem a la nevera.