Aquest és un pastís de crema de llimona, clàssic i senzill.
Podem comprar la pasta brisa ja feta, o la fem nosaltres, sempre queda molt millor.
-Per la pasta brisa
-250 grams de farina
-120 grams de mantega
-sal
-20 grams de sucre
-100 ml d'aigua.
-Per el farcit
- 300 ml de crema de llet o nata líquida
- ratlladura de pell de llimona
-100 ml de suc de llimona
-3 ous
- 175 g de sucre
Preparem la massa brisa barrejant els ingredients, la mantega ha d'estar a temperatura ambient.
Quan tinguem la massa ben lligada l'emboliquem en film i la deixem reposar a la nevera.
Preparem la crema de llimona.
Posem en un bol la crema de llet amb la ratlladura d'una llimona, el suc, el sucre i els ous batuts.
Traiem la massa de la nevera la posem en un motlle i posem la crema dins.
Ho introduïm al forn calent a 180 graus uns 70 minuts.
Ho deixem refredar..
Podem comprar la pasta brisa ja feta, o la fem nosaltres, sempre queda molt millor.
-Per la pasta brisa
-250 grams de farina
-120 grams de mantega
-sal
-20 grams de sucre
-100 ml d'aigua.
-Per el farcit
- 300 ml de crema de llet o nata líquida
- ratlladura de pell de llimona
-100 ml de suc de llimona
-3 ous
- 175 g de sucre
Preparem la massa brisa barrejant els ingredients, la mantega ha d'estar a temperatura ambient.
Quan tinguem la massa ben lligada l'emboliquem en film i la deixem reposar a la nevera.
Preparem la crema de llimona.
Posem en un bol la crema de llet amb la ratlladura d'una llimona, el suc, el sucre i els ous batuts.
Traiem la massa de la nevera la posem en un motlle i posem la crema dins.
Ho introduïm al forn calent a 180 graus uns 70 minuts.
Ho deixem refredar..
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada
Gràcies per seguir aquest Bloc i pels vostres comentaris.
Gracias por seguir este Blog y por vuestros comentarios.