dilluns, 9 de desembre de 2013

Conill amb verdures.

No sé si heu vist alguna vegada a la televisió un home que va pels "millors" restaurants de Nord Amèrica.
Inspirant-me en una recepta que vaig veure en un d'aquests programes he cuinat aquest conill.
El menjar de per allà té moltes barreges de diferents cultures i països que ells han anat adaptant.
He de dir que a casa els grans no ens agrada, però als nens si, especialment al més gran, així que dedicada per ell que li encanta.


Ingredients.

-1 Conill trossejat a quarts
-2 pastanagues
-1 Tros d'api
-1 ceba
-2 Tomàquets madurs
-1 / 2 pebrot vermell
-1 Pebrot verd
-1 farcell d'herbes
-Sal
-Pebre
-Oli d'oliva
-1 Got de vi negre


Podem cuinar al forn o bé a la cassola.
Si ho fem al forn primer salpebrem i fregim el conill amb oli, un cop aquest bé rostit el posem en una safata per al forn amb tots els ingredients, el tapem i ho deixem coure unes 2 hores a 200 graus.
Si ho fem amb la cassola també salpebrem el conill i el daurem amb oli, afegim les verdures, el vi i amb la cassola tapada anem deixant que es cogui, més o menys el mateix temps., Donant voltes de tant en tant
Ens ha de quedar una carn ben tendra que es desfaci juntament amb les verdures quan ho mengem.