dimecres, 11 de desembre de 2013

Galetes de torró de xixona







Aquesta recepta l'he copiat del bloc Y sigo en la cocina
No m'he pogut resistir ... galetes de torró de Xixona!!
La massa és molt fàcil de treballar, esta bona fins i tot crua!
Cal tenir molta cura en ficar-les al forn per que agafen color de seguida i se'ns poden cremar.

Ingredients.

-100 Grams de mantega
-1 Ou
-200 Grams de torró de Xixona
-50 Grams de sucre
-250 Grams de farina


Com sempre que fem galetes la mantega ha d'estar tova a temperatura ambient.
Barregem la mantega amb el sucre i la batem, que ens quedi una pomada llisa i suau.
Esmicolem el torró i ho batem amb la batedora elèctrica amb l'ou.
Ho barregem tot i anem incorporant poc a poc la farina.
En aquest punt hem de fer-ho amb les mans, fins que ens quedin una massa llisa que no se'ns enganxi a les mans
Dividim la massa en dos o tres.
Estenem bé cada porció entre dos papers de forn i tallem les galetes amb els motlles que vulguem.
Mentre unes les posem al forn la massa crua ha de romandre a la nevera que es mantingui freda.
S'han de coure al forn a 170 graus uns 6-8 minuts, fins que les veiem dauradetes.