dilluns, 9 de desembre de 2013

Tortes d'anis

A casa els encanten les tortitas d'oli, les típiques que fan a Sevilla i que crec es diuen Rosales, la veritat és que estan molt bones, tan cruixents.
Ahir vaig veure en un bloc aquesta recepta i vaig pensar que ho intentaria, us dic la veritat, no les van deixar refredar, se les van menjar totes .. bonisimes, cruixents, no massa dolçes, repetirem segur perquè són molt fàcils de fer.

 
Ingredients.
-250 grams de farina
-1/2 got de aigua tèbia
-1/2 got d'oli d'oliva
-1/2 sobre de llevat
-2 cullerades de sucre+ sucre per arrebossar
-Anis en gra o matafaluga
 
Fem una massa amb tots els ingredients.
Ens ha de quedar una massa que no se'ns enganxi a les mans, segons el tipus de farina que utilitzeu potser li heu de posar una mica més de farina, però poca.
Estenem la massa a sobre  el marbre i la aplanem bé que ens quedi molt fina, ideal amb el corró
Tallem rodones, per exemple amb un got o una copa i també les entenem una mica més,.
A cada porció li posem sucre per sobre i les col · loquem en una safata, introduïm al forn calent a 220 graus, uns 8-10 minuts, cura que en portar sucre per sobre de ens poden cremar amb facilitat.