dilluns, 9 de desembre de 2013

Sopa lleugera de carbassó, pastanaga, espinacs i porros

Aquesta recepta de sopa és una versió d'una del  llibre La cocina de Dolorss Mateu, una sopa, lleugera, suau i amb verdures, ideal per a un sopar.
Com havia cuit aquella tarda mongetes planxades el que va voler a casa es va posar unes quantes, així que ja teniem un plat complet.
En lloc de fer-amb aigua la vaig fer amb un brou que tenia, lleuger, per facilitar la recepta la podem fer amb un brick de brou de verdures o amb aigua.


Ingredients.


-1 carbassó gran o 2 petits
-2 porros
-2 pastanagues
-1 ceba
-300 grams d'espinacs
-Brou de verdures
-Sal
-Pebre.


Pelem i tallem todaslas verdures petites.
Posem el brou, o aigua a bullir i hi posem totes les verdures, ho deixem bullir uns 30 minuts, hi afegim una mica de sal.

Un cop estiguin cuites les verdures traiem una part i la triturem, amb una mica de brou, i ho tornem a posar a l'olla, ho deixem bullir uns 2-3 minuts més i llest per servir.