dimecres, 14 de gener de 2015

Pa de pessic de mandarina

Ahir, xafardejant, pels blocs de cuina vaig trobar aquesta recepta ... mandarina i xocolata ... això s'ha de provar.
resultat
..un pa de pessic humit, amb un intens gust a mandarina i contrasta amb els trossets de xocolata ... fantàstic ... li he portat un tros a la Marina i m'ha dit que li ha agradat molt, gràcies Marina !!!

 També ho podem fer amb taronges.
del bloc Dulces bocados

Ingredients

-250 Grams de farina per bescuits
-175 Grams de sucre
-2 Culleradetes de llevat en pols
-2 ous
-100 Grams de mantega
-3 Cullerades d'oli d'oliva, millor suau o de gira-sol
-1 Iogurt natural o grec
-100 Grams de Gotes de xocolata, o xocolata per a postres a trossets

Primer ratllem la pell de les mandarines i exprimim el suc, han d'estar ben netes!
Reservem.
Batem bé els ous i li anem afegint el sucre, després la mantega, que ha d'estar toveta, i l'oli.
Afegim el iogurt i el suc i la ratlladura de mandarina.
Per últim incorporem la farina el llevat tamisats.
Posem les gotes o els trossets de xocolata.
Ho posem en un motlle amb paper especial i al forn calent a 170 graus uns 40-45 minuts.

En aquesta recepta he posat el iogurt desnatat, que era o que tenia a casa .. iel xocolata Nestle Postres, que m’agrada molt
He pensat que quan a repeteixi, que segur ho faré, li posaré les clares a punt de neu, per que ha quedat esponjós, però amb les clares a punt de neu també quedarà !




Per decorar l'he pinzellat una mica per sobre amb xocolata i li he posat una mica de sucre glas!