diumenge, 25 de gener de 2015

Pastís de formatge de cabra i cebes


Aquesta recepta és del bloc.Raquel's kitchen
La combinació cebes caramel·litzades i formatge de cabra ja l'havia fet en altres receptes i queda bonissima.
Aquest pastís és molt fàcil de fer i els ingredients són molt senzills de trobar, segur que els tenim a casa, i no són cars.
Com sempre us animo a encendre el forn ... i sorprendre a casa amb un pastís casolà, salada, com aquest, o dolç
-3 Cebes vermelles, o 400 grams de cebes franceses
-3 Cullerades de sucre morè


Per a la base

-100 Grams de mantega
-150 Grams farina normal o de força
-una mica de sal
-1 ou



Per al farcit
-2 ous
-125 ml nata líquida 35% o llet evaporada
-200 grams de formatge de cabra

-Sal
-Pebre
-oli d'oliva
-Romero fresc

Barregem, sobre del marbre, ens ira millor per treballar, la farina, la sal, la mantega a trossets, ha d'estar freda, i amassem fins que ens quedi la massa amb terxtura sorrenca, afegim llavors l'ou batut, ens ha de quedar una massa que no s'enganxi a les mans, si s'enganxa cal posar una mica més de farina.
Quan la tinguem a punt la emboliquem en paper film i la deixem a la nevera un mínim de 3 hores.

Aquest pastís s'elabora igual que moltes quiches, primer posem la massa en un motlle, ben estesa, no ha de quedar gruixuda, ha de ser una base fina.
Li posem un paper de forn a sobre i un pes, que poden ser unes llegums secs, i ho posem al forn uns 10 minuts a 180 graus.
El traiem del forn i li traiem el pes.
Mientrasm la base està al forn preparem el farcit.
Posem en una paella una mica d'oli i les cebes tallades pelades i tallades finites, si són franceses les podem posar pelades i senceres, deixem que es vagin coent, lentament, fins que ens quedin ben fetes, llavors li posem el sucre i els donem unes voltes.
Barregem la nata,, els ous batuts, sal, pebre i les cebes i ho posem tot a sobre de la massa.
Col·loquem els trossos de formatge a sobre i posem al forn calent a 180 graus uns 30-35 minuts, fins que esta quallat.