diumenge, 25 de gener de 2015

Pa de pessic de dàtils

Aquesta recepta és del bloc.Recetas y a cocinar se ha dicho
Aquest és d'aquells bescuits que et conviden a que te'ls mengis trosset a trosset ... sense parar .... per que està bo, bo ... bonissim.
Li he posat poc gingebre, si ho torno a fer, segur que si, li posaré una mica més.
Us animo a que feu bescuits a casa, senzills, sense complicaciones..i sense conservants ni colorants !! ... amb ingredients de primera qualitat i molt de carinyo segur que us quedaran boníssims.

Ingredients.


-250 Grs. de farina
-250 Grams de dàtils desossats
-2 ous
-125 Grams de mantega
-150 Grams de sucre morè
-1 Culleradeta de bicarbonat
-1/2 Got d'aigua
-1 Culleradeta d'essència de vainilla
-1/2 Cullereta de gingebre
-1 Cullereta plena de canyella en pols



Posem el mig got d'aigua a escalfar i quan comenci a bullir retirem del foc i li posem els dàtils.
El triturem amb el batedor elèctric, reservem
Separem els rovells de les clares d'ou ... les clares les reservem per muntar a punt de neu.
Batem el sucre amb la mantega i l'essència de vainilla.
Li afegim la canyella i el gingebre un rovell d'ou i seguim batent, afegim l'altre rovell d'ou,
A continuació  anem afegint la farina tamisada.
Afegim els dàtils, i quan ho tenimt tot ben barrejat afegim les clares a punt de neu.
Posem tot en un motlle per forn i ho fiquem al forn calent a 180 graus uns 40-45 minuts.
A la recepta original portava una cobertura de toffe que jo no li he posat, ho he decorat simplement amb una mica de sucre glas .... deliciós !!!!