dimarts, 11 d’agost de 2015

Gelat de Crunch

Bon dia, 18 d'Agost, en plenes festes del barri de Gràcia i al temps li ha donat
 per ploure !!! 

En realitat és un alleujament per que la pluja s'ha portat, ja fa uns dies, sobretot la calor enganxosa que hem patit a Barcelona aquest estiu i que ha durat 2 mesos, crec que un dels pitjors estius que hem tingut en anys. .Així que benvinguda pluja!


La xocolata Crunch serveix per fer moltes receptes, pastissos, galetes, gelats.
Ami sempre m'ha agradat molt, sobretot aquesta textura cruixent que té, ho trobo deliciós.
Animada com estava l'altre dia per que el gelat d'Oreo va agradar molt a casa vaig pensar que podia fer aquest amb Crunch, també estava deliciós!
Tinc una gelatera petita que va molt bé, però es pot fer perfectament sense aquest aparell això si, recordar que s'ha d'anar batent de tant en tant quan es troba al nostre congelador.



Ingredients.


-250 ml de nata liquida 35% mg
-50 Ml de llet
-2 ous
-3 Cullerades de sucre invertit  
-1 xocolata crunh

Tallem a trossos petits el nostre crunch


Batem la nata que ens quedi bastant ferma, afegim a poc a poc la llet, els ous batuts, el sucre invertit i els trossets de xocolata.

Un cop ho tenim tot ben barrejat ho posem al congelador.

Si tenim geladora ho deixem refredar molt i després ho passem uns 15 minuts.
Si no tenim el que farem serà cada 20 o 30 minuts donar unes voltes al nostre gelat fins que quedi ben cremós.

A gaudir d'aquest gelat tan fàcil de fer i tan deliciós!