Aquesta recepta és del bloc l'exquisit, també portava clau mòlt, però no m'agrada gens ni l'aroma ni el sabor d'aquesta espècia.
Els plàtans, sempre plàtans de canàries, no bananes que no tenen res a veure ni en sabor ni en textura.
El plàtan és un aliment altament nutritiu, atès que és una de les fruites més calòriques que existeixen (després de l'alvocat), ja que 100 grams de plàtan aporten unes 90 calories aproximadament.
Això sí, encara que compti amb una gran quantitat de calories, conté molt pocs greixos ,és molt ric en sucres i en minerals, com el potassi, magnesi, una mica de ferro i betacarotè
Ingredients
-3 plàtans
- canyella mòlta
- cardamom mòlt
- nou moscada mòlta
-gingebre mòlt
-1 cullerada de mantega
-1 cullerada de mantega
Barrejem les espècies en un bol amb la mantega
Tallem els plàtans, sense pelar, en trossos el posem en una safata folrada amb paper sulfuritzat.
Fem un tall al llarg de cada tros de platan i condimentem bé amb la barreja que hem preparat i ho posem al forn calent 180 graus Durant uns 10-12 minuts.
Fem un tall al llarg de cada tros de platan i condimentem bé amb la barreja que hem preparat i ho posem al forn calent 180 graus Durant uns 10-12 minuts.
Els mengem temperats..deliciosos !!!
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada
Gràcies per seguir aquest Bloc i pels vostres comentaris.
Gracias por seguir este Blog y por vuestros comentarios.