diumenge, 2 d’agost de 2015

Plàtans al forn amb espècies


Aquesta recepta és del bloc l'exquisittambé portava clau mòlt, però no m'agrada gens ni l'aroma ni el sabor d'aquesta espècia.

Els plàtans, sempre plàtans de canàries, no bananes que no tenen res a veure ni en sabor ni en textura.
El plàtan és un aliment altament nutritiu, atès que és una de les fruites més calòriques que existeixen (després de l'alvocat), ja que 100 grams de plàtan aporten unes 90 calories aproximadament.
Això sí, encara que compti amb una gran quantitat de calories, conté molt pocs greixos ,és molt ric en sucres i en minerals, com el potassi, magnesi, una mica de ferro i betacarotè


Ingredients

-3 plàtans
- canyella mòlta
- cardamom mòlt
- nou moscada mòlta
-gingebre mòlt
-1 cullerada de mantega

Barrejem les espècies en un bol amb la mantega
Tallem els plàtans, sense pelar, en trossos el posem en una safata folrada amb paper sulfuritzat.
 Fem un tall al llarg de cada tros de platan i condimentem bé amb la barreja que hem preparat i ho posem al forn calent 180 graus Durant uns 10-12 minuts.
Els mengem temperats..deliciosos !!!