dijous, 13 d’agost de 2015

Pastís de carbassa


Segueix fent molta calor i molta humitat a Barcelona, però han anunciat en television que aquests dies baixaran les temperatures, tan de bo!


Amb les carbasses em passa com amb els gerros de vidre si veig un ho vull comprar, m'agraden, m'atrauen.
No se si és molt normal comprar carbassa al mes d'agost, i no sé si és molt normal fer un pastís amb ella, però jo ho he fet!!.i estava deliciós!!!


Aquest pastís sembla que sigui de formatge i carabassa, però formatge no porta gens..ha quedat molt suau, amb aquest toc de gingebre que li dóna un sabor tan especial.


Ingredientes.

-1/2 carabassa ( 250 grams aprox.)
-100 grams de sucre blanc
-50 grams de sucre moreno
-50 ml de llet
-2 iogurts natuals, o grecs 
-4 ous
-Pasta brisa
-gingebre
-canyella
-ratlladura de pell de llimona



Primer de tot hem de coure la carabassa, es pot fer al vapor, com en aquesta recepta o al forn, fins i tot al microones, cal pelar-la, treure-li totes les llavors i tallar-la en trossets.
Un cop la tenim cuita reservem.
Posem en un motlle rodó la base de pasta brisa, jo l'he estirat molt per que volia que quedés molt fina, per donar-li tot el protagonisme a la carabassa.
Posem en un bol la resta d'ingredients, també la carbassa cuita, les especies i ho batem amb el batedor elèctric, que ens quedi una barreja ben fina, sense grumolls.
Posem la barreja sobre de la pasta brisa i ho introduïm en al forn calent a 180 graus uns 50 minuts.
Aquest és un d'aquells pastissos que esta millor passades unes hores.

Desitjo que seguiu gaudint de l'estiu..i de les vacances si les teniu.